Life-style

Street Food Festival a revenit la Timișoara. Gurmanzilor li s-a pregătit şi un program muzical

Street Food Festival a revenit la Timișoara. Gurmanzilor li s-a pregătit şi un program muzical

Experiența culinară ce a bucurat în 2017 peste 85.000 de gurmanzi prezenți în Parcul Rozelor revine la Timișoara. În perioada 10 – 13 mai Street FOOD Festival parchează food-truck-urile pline cu delicii alături de concerte cu muzică bună în Parcul Rozelor și pe strada Academician Alexandru Borza.

Timișoara va deveni gazda conceptului fenomen care a luat cu asalt România în 2016 alături de ambasadorul evenimentului Chef Foa. Gurmanzii vor fi invitați în acest weekend de 4 zile să facă o scurtă călătorie plină de gust prin întreaga lume cu ajutorul preparatelor atent alese. Rețetele chefilor bucătari vor fi asezonate cu multe povești interesante, dar și cu muzică aleasă cu mult bun-gust.

„Azi în Timișoara, mâine în toată țara! Așa spunea faimoasa vorbă, așadar nu aveam cum să nu ne conformăm. Din fruntea Banatului dăm în 2018 startul la un maraton culinar ce va include 11 orașe, sute de ore de experiențe culinare inedite și sute de rețete excepționale. Ne bucurăm că la nici 2 ani de la evenimentul de lansare a conceptului de eveniment Street FOOD Festival începem să vedem schimbări reale și investiții importante în acest domeniu. Publicul din țara noastră s-a dovedit a fi unul extrem de deschis la această inițiativă, iar chefii bucătari extrem de încântați de ideea de a lăsa bucătăriile standard în favoarea bucătăriilor stradale. Așadar dragi timișoreni, ne revedem de azi până duminică în Parcul Rozelor și pe strada Academician Alexandru Borza. Sperăm că v-ați antrenat apetitul, urmează un program absolut de-li-cios”, a precizat Nely Borza, Project Manager Street FOOD Festival.

Alături de mâncarea bună, participanții vor putea să se relaxeze în compania unor concerte cu muzică live.

Programul pe zile este următorul:

Joi: Melting Dice, Moon Museum

Vineri: Dimitris Bats, Ana and the Changes, FiRMA

Sâmbătă: Next Ex, JazzyBIT, byron

Duminică: Domino, Lucia

Totodată, cei mici se vor putea distra în zona special amenajată la activități de face-painting, baloane colorate, realitate virtuală sau mini-golf.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*