Eveniment

Autoturism căutat de autorităţile din Germania, descoperit în Vama Cenad

Autoturism căutat de autorităţile din Germania, descoperit în Vama Cenad

Poliţiştii de frontieră de la Cenad au depistat o tânără din judeţul Timiş care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui autoturism marca Suzuki, căutat de autorităţile din Germania.

Joi, în zori, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în țară, o tânără în vârstă de 28 de ani, domiciliată pe raza judeţului Timiș, la volanul unui autoturism marca Suzuki, înmatriculat în Germania.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autouturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile germane, în data de 09.05.2018.

Faţă de cele constatate, tânăra a declarat că autoturismul aparţine unui prieten și nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi căutat de autorităţi.

Drept urmare, autoturismul, în valoare de 22.000 de euro, a fost confiscat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*