Sport

Sezonul regulat s-a încheiat! Liga Prieteniei Timișoara continuă cu play-off-ul și play-out-ul

Sezonul regulat s-a încheiat! Liga Prieteniei Timișoara continuă cu play-off-ul și play-out-ul

Sezonul regulat al Ligii Prieteniei Timișoara s-a încheiat, iar fotbaliștii amatori au aflat care dintre ei vor evolua în play-off și care vor evolua în play-out. Primele șase echipe din clasament vor juca pentru câștigarea competiției, în timp ce locurile 7-12 vor juca pentru evitarea retrogradării.

În cursul săptămâni trecute au avut loc ultimele partide înainte de debutul play-off-ului/play-out-ului Ligii Prieteniei Timișoara. Competiția organizată până în cele mai mici detalii, dar dedicată amatorilor de fotbal și-a desemnat echipele care vor evolua în continuare în partea a doua a sezonului.

Probabil cel mai spectaculos joc a fost cel dintre Juventus Timișoara și FC S.R.S., partidă în care, la pauză, scorul era de 3-3. Emoțiile au fost mari în dreptul ”juventinilor”, care, în caz de pas greșit riscau să piardă locul de play-off. Scorul final de 7-6 a fost stabilit cu ajutorul lui Vlaicov Nenad și Lobonea Adrian, care au marcat de câte două ori și Stoiadin Doru, Zochi Munteanu, Voicu Adrian cu câte un gol fiecare, pentru gade, în timp ce oaspeții au punctat prin Ionuț Buzatu și Asoltanei Emanuel (fiecare câte trei reușite).

Meciul restanță dintre Rossonerii și aceeași FC S.R.S. avea să se încheie cu victoria gazdelor. După ce au condus cu 3-0 la pauză, până la final scorul a luat proporții: 9-0. Golurile au fost marcate de Ștefan Cristi (4), Cernea Liviu și Damaschin Tudor câte două goluri și Gaiță Alexandru – un gol.

Neferprod avea să întâlnească pe Viitorul Timișoara, iar ca urmare a victoriei cu 3-0, gazdele au reușit să treacă pe locul 1, făcând rocada cu MVT Timișoara. Golurile celor de la ”Nefer” au fost înscrise de Sturza Claudiu de două ori și Boe Niculae.

Partida dintre Poker Stars și AC Lipovei a fost consemnată cu vctoria cu 3-0 pentru vizitatori, la masa verde, deoarece gazdele nu s-au prezentat la meci.

Un alt meci restant a fost cel dintre Juventus Timișoara și AC Lipovei. Deși scorul la pauză a fost egal, la fel ca la începutul jocului, 0-0, la reluare, alb-negrii au intrat mai motivați în teren și s-au impus la final cu 5-1. Reușitele aparțin lui Vlaicov Nenad și Lobonea Adrian câte două goluri, completați de Milenovici Goran cu un gol. Golul de onoare al echipei din Calea Lipovei a fost marcat de Perta Dănuț.

Ultimul joc, tot restant, din sezonul regulat, a avut loc între Rossonerii și Poker Stars. Gazdele au condus, deja, la pauză cu o diferență considerabilă: 5-1, scorul final consemnat de cei doi arbitri fiind 7-2. Reușitele formației ”roș-negre” aparțin lui Gaiță Alexandru și Borbeli Alexandru (câte două goluri), Damaschin Tudor, Popa Raul, Ștefan Cristi câte o reușită. Pentru oaspeți au înscris Florin Covaci și Blujdea Ovidiu câte un gol.

Ca urmare a acestor rezultate clasamentul final al sezonului regulat poate fi consultat AICI.

Echipele care vor evolua în playoff sunt ocupantele primelor șase locuri: Neferprod, M.V.T Timișoara, Partizan Timișoara (echipă care înlocuiește Viitorul Timișoara), Dedeman Timișoara, A C Lipovei și Juventus Timișoara.

În play-off se vor întâlni: Rossonerii, Rapid Timisoara, Poker Stars, Celtic Timișoara, Portocala Dilie și FC S.R.S..

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*