Politic

Președintele ALDE Timișoara: “Robu se ceartă cu RETIM în timp ce Timișoara se afundă în gunoaie”

Președintele ALDE Timișoara: “Robu se ceartă cu RETIM în timp ce Timișoara se afundă în gunoaie”

Campania de curățenie a transformat orașul într-unul plin de gunoaie, nicidecum într-unul mai curat. Chiar dacă aceasta nu s-a încheiat, mai sunt puține zile până când societatea RETIM promite să ridice gunoaiele de pe străzi. Certurile între compania de salubritate și primarul Robu sunt tot mai agresive, soluții nu se găsesc, iar cetățenii rămân într-o situație fără ieșire din cauza managementului defectuos al primarului Robu.

Curățenia de primăvară a transformat orașul Timișoara  într-unul cu străzile pline de mizerii.  Primarul Robu declară că de aproape doi ani nu relaționează bine cu reprezentanții societății Retim și continuă să se bălăcărească prin presă, în loc să găsească soluții pentru a rezolva această situație.  Anumite locuri din oraș au devenit adevărate focare de infecții, iar mirosul din cartiere este de nesuportat. Vina este a amândurora, însă edilul nu pare a fi interesat de rezolvarea situației, mai degrabă este preocupat să posteze replici acide pe rețelele de socializare. Am înțeles că după data de treisprezece mai se vor da amenzi dacă se vor găsi locuri din care gunoiul nu a fost ridicat. Nu cred că aceasta este o rezolvare a problemei. Degeaba sancțiunile se aplică și gunoaiele rămân, iar primarul își continuă lupta din mediul virtual. Cred că ar trebui să îngroape securea războiului, să renunțe la aceste schimb de replici pe rețelele de socializare și să facă tot ce-i stă în putință să scape Timișoara de mizerie. Acesta este rolul lui. Această practică a primarului este tot mai frecventă. Multe vorbe și fapte puține. Spune că acest lucru nu o să se mai repete, dar oare de ce se tot întâmplă de doi ani încoace?

Într-un singur punct suntem amândoi de acord, această situație îmi lasă și mie un gust amar. Nu cred că  domnul primar ar trebui să rămână cu această senzație, ci să o rezolve. Noi vom face presiuni pentru că ne dorim să avem un oraș curat. Un oraș de care să nu ne fie rușine și din care să nu fim alungați. Vom invita Ministrul Mediului, pe doamna Grațiela Leocadia Gavrilescu să ne fie alături. Curând pregătim vizita dumneaei ”, a spus Ovidiu Sîrbu, președinte ALDE Timișoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*