Social

Strategia orașului Sânnicolaul Mare de păstrare a afacerilor deja existente și atragerea de noi investiții dă roade

Strategia orașului Sânnicolaul Mare de păstrare a afacerilor deja existente și atragerea de noi investiții dă roade

Orașul de pe Aranca se poate mândri cu o nouă investiție, o fabrică proaspăt inaugurată, datorită căreia sânmiclăușenii beneficiază de oportunități de muncă suplimentare și venituri importante la bugetul orașului. Pentru construirea fabricii, investitorii de la Piazza Rosa au luat în considerare Sânnicolau Mare datorită poziționării geografice dar s-au hotărât să investească ca urmare a excelentei colaborări cu Primăria orașului.

Suntem foarte mulțumiți de Primăria Sânnicolau Mare, am fost ajutați de câte ori am avut nevoie. Am ținut cont și de îndrumările altor italieni care au investit în zonă și ne gândim deja la extinderea proiecului. În ultimele luni am colaborat cu cele mai importante firme de automobilistică din România, iar asta ne face să credem că locatia noastra, resursele și piața românească pot crește, dându-ne satisfacții mari”, a spus reprezentantul local al companiei.

Piazza Rosa a intrat pe piața din România în 2005, firma mamă existând în Italia din anul 1983, fiind o afacere de familie. Activitatea societății este de șlefuire și lustruire a matrițelor, microsudură laser, gravură laser și sistemare mecanică. În luna iulie a anului trecut, compania a fost preluată de către Grupul Standex, lider mondial în sectorul grenării chimice a matrițelor, cu 42 de fabrici in 23 de tari.

Deși Sânnicolau Mare a devenit cunoscut pentru somajul zero, Primăria nu s-a culcat pe lauri, ci continuă strategia de păstrare a investitorilor existenți și de atragere a unor noi afaceri. Interesul nostru este ca locuitorii orașului nostru să aibă cât mai multe locuri de muncă din care să aleagă. Primăria tratează cu respect fiecare nou investitor deoarece înseamnă un venit în plus la bugetul orașului și o potențială creștere a ofertei salariale – acolo unde există concurență între firme, salariații pot obține beneficii suplimentare. Sânnicolau reprezintă deja un important pol economic regional dar cu siguranță nu ne vom opri aici. Pentru viitor avem planuri mari de dezvoltare”, a declarat Dănuț Groza, primarul orașului.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*