Social

Rotary Club Buziaș, gazda unor evenimente inedite: tabără internațională de pictură și turneul de fotbal și tenis de masă

Rotary Club Buziaș, gazda unor evenimente inedite: tabără internațională de pictură și turneul de fotbal și tenis de masă

Clubul Rotary Buziaș, aflat în al 12-lea an de existență, continuă seria proiectelor începute în toamnă. Aceste proiecte fac cunoscut Buziașul în țară și în străinătate.

La sfârșitul săptămânii trecute, în perioada 4-5 mai,  Rotary Club Buziaș a avut două evenimente importante. Unul dintre ele a inclus cea de-a treia tabără internațională de pictură, unde au participat 13 pictori din România și Ungaria. Este vorba despre Viorel Coman, Șandor Arany, Ecaterina Neagu, Vasile Pintea, Viorel Cosor, Rodica Banciu, Areta Voiștinaru, Rodica Stungaru, Lucia Moise, Ecaterina Schivago, Sorina Stâna, Alexandra Coman și Edit Hermkens.

Timp de o săptămână, stațiunea Buziaș a găzduit tradiționala Tabără Internațională de Pictură. Artiștii plastici s-au reunit într-un cadru relaxant pentru a pune în practică cele mai frumoase opere. Apoi, sâmbătă seară la Hotel Check-In a avut loc vernisajul expoziției de picturi ale marilor artiști care au participat la Tabăra Internațională de Pictură de la Buziaș.

Tot sâmbătă, membrii Clubului Rotary Buziaș au organizat cea de-a patra ediție a Turneului de Fotbal și prima ediție a Turneului de Tenis de masă. La eveniment au luat parte reprezentanții a 14 clubluri. Vorbim despre Rotary Club Buziaș, Rotary Club Iași 2000, Rotary Club Opera, Rotary Club Timișoara 1, Rotary Club Cetate, Rotary Club Ripensis, Rotary Club Cosmopolitan, Rotary Club Arad, Rotary Club Lugoj, Rotary Club Jimbolia, Rotary Club Marghita, Rotary Club Zalău, Rotary Club Huedin, Rotary Club Oradea.“Pe lângă Turneul de Fotbal am organizat și turneu de tenis de masă. Sunt două evenimente reușite ale clubului, unde toată lumea a fost mulțumită. S-a îmbinat arta cu sportul. Rotary Club Buziaș a mai încheiat cu bine încă două proiecte. Rotary Club Buziaș pune în valoare pictorii din Timiș, le organizează o tăbără specifică unde aceștia pot crea în liniște aici la Buziaș. Ca și scop, fiecare pictor a donat tablouri clubului. Acestea vor fi valorificate pentru proiectele clubului la baluri, vernisaje. Turneul de Fotbal și tenis de masă este o acțiune  sportivă, e pentru o socializare mai bună între cluburile Rotary din partea de vest a țării”, a transmis Nicușor Velican, președintele în exercițiu al Clubului Rotary Buziaș.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*