Administrație

Fabrica de cauciucuri din Timișoara, interzis la extindere în oraș

Fabrica de cauciucuri din Timișoara, interzis la extindere în oraș
Adora Beauty

80 la sută dintre timișoreni sunt împotriva unei eventuale extinderi pe actualul amplasament al companiei Continental Anvelope, cel puțin datorită poluării olfactive pe care producătorul o produce în mare parte din Timișoara.

Pe data de 4 mai 2018, primarul Timișoarei, Nicolae Robu a lansat un sondaj nou pe pagina sa de Facebook, dorind să afle de la timișorenii care în apreciază pagina publică dacă sunt de acord cu o eventuală extindere a producătorului de anvelope auto Continental. Pe motiv că ar fi auzit că fabrica de la Pădurea Verde se pregătește să ceară autorizație pentru extinderea pe amplasamentul din Timișoara, edilul de pe Bega demarat sondajul înainte ca o astfel de solicitare să fie depusă oficial, iar rezultatul este în defavoarea celor de la Continental Anvelope. ”În contextul în care, pe fondul nenumăratelor plângeri ale multor cetățeni, că firma Continental Cauciucuri poluează sau, în orice caz, generează mirosuri neplăcute, aceasta dorește să se extindă pe aceeași locație, aș vrea să știu părerea dv. Vă fac cunoscut că eu sunt împotrivă!” a scris Robu în sondaj, în urmă cu patru zile.

Marți, 8 mai, după încheierea sondajului, primarul Timișoarei avea să publice rezultatele acestuia, urmare a peste 10.000 de votanți. ”V-ați pronunțat, deja, peste 10.000! Mulțumesc pentru implicare! Vă asigur că părerea dv., a celor care faceți parte din majoritate, contează! Nici a celorlalți nu este ignorată, îi asigur de respectul meu și pe dânșii! Atâta tot, că voi acționa cum vrea majoritatea! Iar majoritatea spune clar: nu extinderii pe aceeași locație (se subînțelege: nu extinderii în Timişoara)”, a precizat Robu după încheierea sondajului cu durate de trei zile.

80 de procente dintre votanți au bifat că nu sunt de acord cu extinderea, în timp ce douăzeci de procente au bifat că ar accepta o astfel de extindere.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*