Administrație

Stadiul lucrărilor la ștrandul termal din comuna Lovrin

Stadiul lucrărilor la ștrandul termal din comuna Lovrin
Adora Beauty

Autoritățile din Lovrin se preocupă de ștrandul din localitate. Vorbim de investiții serioase, în valoare de 400 mii lei. Astfel, se va face reabilitarea completă a bazinului exterior și a spațiului din jurul acestuia.

Se dorește ca prin acest proiect de reabilitare a ștrandului termal să fie create toate condițiile benefice bănățenilor, pentru ca aceștia să nu mai meargă la ștrandurile din Ungaria. Și asta pentru că localitatea Lovrin este mult mai aproape, fiind situată la doar 47 km kilometri de Timișoara.

Potrivit edilului, bazinul trebuie să întrunească standardele și normele europene. Astfel că a fost modificată adâncimea apei, fiind un ștrand termal. Bazinul să fie la 1,55 metri pentru că este apă geotermală, având în vedere că adâncimea acestuia era de 2 metri.“La ștrand am început lucrările, vrem să îi dăm drumul în vară. Anul trecut nu am deschis ștrandul pentru că nu am dispus de sumele necesare. Anul aceste suntem pe final, mai avem de pus faianța în bazin, să amenajăm locurile de joacă și să dăm în funcțiune conform standardelor, cu stație de irigare, canalizare, cu rigole în jurul bazinului. Îl facem competitiv”, a transmis primarul Marius Graur.

 În plus, a fost refăcută toată plaja exterioară și sistemul de canalizare și irigare a plajei.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*