Social

Sportivii de la Fundația de Abilitare Speranța se întorc acasă cu 16 medalii de la Odessa

Sportivii de la Fundația de Abilitare Speranța se întorc acasă cu 16 medalii de la Odessa

Fundația de Abilitare Speranța a reprezetat cu mândrie România la concursul internațional Special Olympics, la Odessa, în perioada 3-6 mai 2018.  Sportivii, antrenați de Marius Pârjol, kinetoterapeut al Fundației de Abilitare Speranța aduc la Timișoara 3 medalii de aur, 6 medalii de argint și 7 medalii de bronz.

Anul acesta, echipa Fundației de Abilitare Speranța a fost formată din 6 copii cu nevoi speciale. Este vorba despre: Andrei Cupșa, Alexandru Țurcanu, Alexandru Toma, Cristian Mărculescu, Călin Cirsmar și Timotei Julei.

„Ca parte din comunitate, suntem părtași la povestea voastră la Special Olympics. Convinși de dedicarea membrilor Fundației de Abilitare „Speranța” și de rezultatele deosebite obținute de copii până acum, dorim să ne aducem aportul la această frumoasă misiune. Vă felicităm pentru rezultatele obținute până în prezent!”, au declarat reprezentanții Hamilton Central Europe, partenerul principal al Fundaţiei.

În fiecare an, Fundația de Abilitare Speranța a adus la Timișoara medalii de aur, argint și bronz, în urmă participării la concursurile organizate de special Olympics.

Fundaţia de Abilitare „Speranţa” (FAS) este o organizaţie neguvernamentală cu aproape 25 de ani de activitate în sprijinul copiilor cu nevoi speciale şi al familiilor acestora, având că misiune includerea acestor copii ȋn școli și grădiniţe obișnuite, precum și schimbarea mentalităţii și atitudinii faţă de ei.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*