Turism

Bari, destinația de vacanță preferată de turiști. Zboruri în fiecare luni și vineri de pe Aeroportul Timișoara

Bari, destinația de vacanță preferată de turiști. Zboruri în fiecare luni și vineri de pe Aeroportul Timișoara

Sezonul estival se apropie cu pași repezi, așadar încep și pregătirile de vacanță. Agențiile de turism au stabilit destinațiile spre care vor organiza curse charter, cu zbor direct din Timișoara.

Descoperiți regiunea Puglia, sudul Italiei, istorie, gastronomie (pește, paste și pizza), trulli, plajă. Ajungeți la Marea Adriatică, la Marea Ionică și la Mediterană într-un singur concediu.

Puglia, zona din sudul Italiei, chiar în tocul Cizmei, a devenit o destinație din ce în ce mai apreciată de români. Un city-break la Bari are multe avantaje: e foarte aproape, biletul de avion Timișoara – Bari este ieftin, cazările în zonă sunt accesibile, iar în câteva zile puteți vizita o mulțime de locuri minunate: Polignano a Mare, Ostuni, Lecce, Alberobello, Matera.

Aeroportul Internațional “Traian Vuia” pune la dispoziția pasagerilor Bari, destinația de zbor low cost din Timișoara, prin compania Wizzair, curse în fiecare luni și vineri. “Agenţiile de turism au văzut ca o oportunitate pentru promovarea zborurilor de vacanţă direct din Timişoara şi de a oferi turiştilor această facilitate suplimentară, de a fi transportaţi în mod organizat în aeroport, la timp şi fără alte costuri suplimentare”, a precizat Dan Idolu, directorul Aeroportului Internațional “Traian Vuia” Timișoara.

Pe timp de vară, foarte mulţi turişti aleg şi zborurile spre Spania: Valencia şi Barcelona care oferă acces direct la Marea Mediterană sau Italia, Veneţia – Treviso şi Bari (cu acces direct la Marea Adriatică), dar şi multe alte destinaţii disponibile direct din Timişoara spre capitale europene (Paris, Roma, Londra, Bucureşti, Madrid, Bruxelles) sau alte zone turistice, unde se pot realiza excursii de tip city-break.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*