Social

A plecat în vacanță și și-a găsit sfârșitul intoxicat cu dioxid de carbon de la centrala termică

A plecat în vacanță și și-a găsit sfârșitul intoxicat cu dioxid de carbon de la centrala termică
Adora Beauty

Credea că va avea parte de un concediu minunat, dar soarta a luat o altă întorsătură pentru un timișorean.

Un bărbăt în vârstă de 44 de ani a plecat alături de iubită într-o vacanță în Spania. Ghinionul a făcut însă ca acesta să moară intoxicat cu dioxid de carbon, totul din pricina unei centrale defecte din apartamentul unde era cazat.

Vestea morții bărbatului a căzut, duminică, ca un trăznet pentru familie, prieteni și rude.

Prietenul nostru a plecat dintre noi mult prea devreme din cauza unei centrale defecte dintr-un apartament de vacanță din Spania care a emanat dioxid de carbon… Nu pot să cred, dar din păcate se pare că e adevărat. Dumnezeu să-l odihnească în pace…”, “Îți deschid pagina și am impresia că ești aici, cu noi, zâmbind, senin ca întotdeauna… Neatza, Sudi!”, au scris apropiații victimei decedate în vacanță în Spania.

Emilian Ovidiu, tu nu ai murit. Vei trăi veșnic în inima mea”, este mesajul sfâșietor transmis pe Facebook de mama bărbatului.

Acum familia și rudele au nevoie de ajutor financiar pentru a aduce trupul neînsuflețit înapoi în țară, în condițiile în care costurile de repatriere sunt mari.

Cine dorește să ne ajute să îl aducem pe Emilian Ovidiu acasă, să o contacteze pe Maria Enache, mama lui Ovidiu. Mulțumesc din suflet”, este strigătul de ajutor al prietenilor lui Ovidiu.

Vom reveni cu informații.

(Foto: Facebook/Emilian Ovidiu)

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*