Sport

BC Timișoara, victorie pe terenul Stelei. Urmează două jocuri în ”cușca” leilor din Banat

BC Timișoara, victorie pe terenul Stelei. Urmează două jocuri în ”cușca” leilor din Banat

BC Timișoara a disputat primele două jocrui din sferturile de finală ale Ligii Naționale, ambele la București, cu Steaua, iar scorul este 1-1. Urmează două confruntări la Timișoara.

În primul joc de pe terenul celor de la Steaua, disputat la București, ”Leii din Banat” au fost învinși cu 89-67. Astăzi, în cel de-al doilea joc disputat tot la București, alb-violeții timișoreni au reușit să se impun. Startul partidei a doua a fost mult mai echilibrat decât la prima confruntare din sferturile de finală. Chiar dacă Steaua s-a desprins la 18-10, după opt minute, bănățenii au strâns scorul și au stat mereu aproape de gazde, în prima repriză, venind deseori la o singură posesie distanță. Pivotul Ionuț Drăgușin a reușit puncte importante din post up, Igor Mijajlovic a oferit pase inteligente, astfel că echilibrul s-a păstrat în primele 20 de minute.

Procentajele modeste ale aruncărilor de la distanță din tabăra timișorenilor au făcut ca Steaua să se desprindă la o diferență de două cifre, după 30 de minute (59-48). Ultima perioadă de zece minute a început foarte bine pentru alb-violeți, cu un run de 12-0, ceea ce i-a adus în premieră în avantaj, pe alb-violeți. Pe valul jocului bun din ultimul sfert, ”Leii” rămân calmi, punctează ”de trei”, prin Igor Mijajlovic, închid conturile și fac 1-1 la partide.

”Am avut o revenire spectaculoasă în sfertul al patrulea, cu realizări importante. Mi-aș fi dorit să avem procentaje bune și până în sfertul al patrulea, poate nu am fi avut emoții atât de mari, dar e bine că am terminat cu o victorie”, a spus Tudor Costescu, antrenorul BC Timișoara.

Pentru BC Timișoara au reușit: Jeremic – 18 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive, Komatina – 15 puncte, 13 recuperări și 3 pase decisive, Drăgușin – 10 puncte și 4 recuperări, Diaz – 7 puncte și 6 recuperări, Burgess – 6 puncte, 5 recuperări și 3 capace, Mijajlovic – 6 puncte, 7 pase decisive și 3 intercepții, Calotă – 5 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive, T. Gheorghe – 3 puncte, Tohătan – 2 puncte și 2 recuperări, Stevanovic – 2 puncte.

Partida cu numărul trei se joacă miercuri, 9 mai 2018, de la ora 19:15, la sala ”Constantin Jude” din Timișoara.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*