Sport

Voleibalistele de la UVT Agroland, în vizită la ”viitoarele campioane” de la CSS Timișoara

Voleibalistele de la UVT Agroland, în vizită la ”viitoarele campioane” de la CSS Timișoara

Pe durata întregului sezon, la meciurile de acasă, UVT Agroland Timișoara a fost încurajată de cei mai mici și cei mai înfocați fani ai echipei. Aseară, jucătoarele de la ”Agro” le-au vizitat la antrenament pe micuțele voleibaliste de la CSS Bega Timișoara, pregătite de Cerasella Șerban și Mădălina Paul.

Sezonul s-a încheiat abia ieri pentru senioarele de la UVT Agroland. Chiar dacă a trecut o săptămână de la ultimul joc oficial din sezonul 2017-2018 al Diviziei A1 de volei feminin, Diana Balintoni & Co. au dorit să își ia rămas bun cum se cuvine și de la micuțele voleibaliste de la CSS Bega. Jucătoarele născute în anii 2006 și 2007 și pregătite de Cerasella Șerban și Mădălina Paul au fost vizitate la antrenament de ”senioarele” de la Agroland.

Spre bucuria copiiilor, terenul de joc al sălii ”Mircea Albu” aproape că a devenit neîncăpător, deoarece Roxana Bacșiș, Diana Cărbuneanu, Andrea Lakovic, Ariana Pîrv, Mihaela Ozun și celelalte componente ale formației noastre au participat activ la antrenament. La final, căpitanul timișorencelor, Diana Balintoni, ”a pasat” diplome celor mai frumoși suporteri care nu au lipsit la niciun meci de pe teren propriu în stagiunea recent încheiată.

Voleiul timișorean se bazează pe Clubul Sportiv Școlar Timișoara

Cu ocazia surprizei de aseară, micuțele voleibaliste de la CSS Bega Timișoara au fost felicitate pentru peformanța obținută săptămâna trecută. Formația timișoreană s-a clasat pe poziția a șasea la turneul final al Diviziei Minivolei. La competiția de la Sighetul Marmației, jucătoarele pregătite de Cerasella Șerban și Mădălina Paul au înregistrat două victorii și au pierdut la mare luptă, scor 2-3, meciul decisiv pentru poziția a cincea. În plus, distincția individuală ”cea mai de perspectivă jucătoare” a fost acordată unei voleibaliste de la CSS Bega. Lotul formației timișorene care s-a clasat pe poziția a șasea pe țară:

Raluca Buran (2006) – Cea mai de perspectivă jucătoare a turneului;
Carla Pârv (2007);
Miruna Cenușe (2006);
Alexia Milorin (2007);
Alexandra Chira (2006);
Alexia Manolescu (2006);
Andreea Vișan (2007);
Alexandra Doroșenco (2007);
Alexia Badea (2007);
Teodora Popa (2007);
Iulia Ciungulescu (2007).
Antrenori: Cerasella Șerban și Mădălina Paul.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*