Administrație

Peste 300 de castani cu floare roz au fost plantați pe strada Popa Șapcă din Timișoara

Peste 300 de castani cu floare roz au fost plantați pe strada Popa Șapcă din Timișoara

Pe strada Popa Șapcă, o dată cu reabilitarea tramei stradale se intervine și la capitolul spații verzi, fiind plantați deja peste 300 de castani cu floare roz, iar spațiile dintre carosabil și trotuare vor fi ”umplute” cu covoare de gazon.

Primarul Timișoarei a anunțat, cu puțin timp în urmă, că pe strada Popa Șapcă lucrările merg ”ceas”. Deși a mai rămas mai puțin de o lună până la termenul final de predare ”la cheie” a lucrărilor de rebilitare a străzii Popa Șapcă și a Bulevardului Antenei, dar și intersecția acestora cu strada Demetriade, Nicolae Robu se laudă cu plantarea a sute de copaci în arealul amintit.

”Așa cum am promis, strada Popa Șapcă, Bulevardul Antenei și strada Demetriade, tronsonul din vecinătatea pasajului, vor fi pline de copaci frumoși! Pe Popa Șapcă, sunt deja plantați peste 300 de castani cu floare roz, iar pe Bulevardul Antenei și pe strada Demetriade, tronsonul din vecinătatea pasajului, tocmai se plantează o mulțime de castani cu floare albă!”, a explicat edilul de pe Bega.

Robu a mai precizat că, cel puțin la momentul dării în folosință a străzii Popa Șapcă, când aceasta va fi gata, în loc de pământul dintre carosabil și trotuare va fi montat covor de iarbă. ”Menționez că toate spațiile verzi vor fi amenajate cu covor de iarbă!”, a mai transmis liberalul din fruntea primăriei capitalei Banatului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*