Administrație

Ce a promis ministrul Apărării la Timişoara

Ce a promis ministrul Apărării la Timişoara

Spitalul Militar din Timişoara va beneficia până în anul 2020 de investiții în reabilitarea infrastructurii și de fonduri pentru dotarea cu aparatură medicală modernă.

Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, și deputatul Bianca Gavriliță, membru al Comisiei de Sănătate și Familie din Camera Deputaților, s-au întâlnit cu şefii de secţie şi echipele de comandă ale spitalelor militare din vestul țării la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara.

La Spitalul Clinic Militar de Urgenţă “Dr. Victor Popescu” din Timişoara am participat la o întâlnire cu şefii de secţie şi echipele de comandă ale spitalelor militare din vestul țării. În cadrul întrevederii le-am transmis cadrelor medicale și militarilor că împreună cu ministrul Mihai Fifor ne dorim să identificăm o soluție prin care Consiliul Județean Timiș să se implice în modernizarea clădirii spitalului. Deschiderea mea este totală în privința îmbunătățirii actului medical cu atât mai mult cu cât avem un parteneriat solid cu Ministerul Apărării Naționale cu care colaborăm pe mai multe proiecte, inclusiv pentru construirea de locuințe pentru militari. Spitalul Militar din Timişoara va beneficia până în 2020 de investiții în reabilitarea infrastructurii și de fonduri pentru dotarea cu aparatură medicală modernă“, a transmis Călin Dobra, șeful CJ Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*