Sport

BC Timișoara joacă ”trei din cinci”, cu Steaua, la București, în sferturile Ligii Naționale

BC Timișoara joacă ”trei din cinci”, cu Steaua, la București, în sferturile Ligii Naționale

BC Timișoara întâlnește o vecină de clasament în sferturile de finală ale Ligii Naționale de baschet masculin. ”Leii din Banat” ocupă locul 5 (după 32 de etape), în timp ce Steaua București se situează un loc mai jos, dar se vor bate pentru un loc în semifinale.

În această seară, cu începere de la ora 19:45, BC Timișoara întâlneaște Steaua, la București, într-un meci care contează pentru calificarea în semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin. ”Am avut câteva zile bune de pregătire. Ne dorim să evoluăm bine în fiecare meci, indiferent de locul unde se va disputa și nu ne gândim la faptul că Steaua ar avea meciul decisiv acasă. Noi am făcut un sezon regular bun și ne-am bucura să ne atingem obiectivul, aceala de a ajunge în semifinale. Steaua este o echipă bună, cu jucători experimentați, ceea ce contează în playoff, și a avut evoluții solide în Top 6, dar și noi venim cu atuurile noastre”, a declarat Tudor Costescu, antrenorul BC Timișoara.

După meciul din această seară urmează confruntarea de sâmbătă, 5 mai 2018, de la 17:00, în Sala Regimentului de Gardă ”Mihai Viteazu” din București. Cele două formații s-au înfruntat de patru ori în primele două faze ale campionatului, iar alb-violeții conduc cu 3-1:
– pe 1 decembrie 2017: BC Timișoara – Steaua 86-83;
– pe 4 martie 2018: Steaua – BC Timișoara 89–94:
– pe 3 aprilie 2018: BC Timișoara – Steaua 78-66;
– pe 21 aprilie 2018: Steaua – BC Timișoara 84–81.

Partidele de la Timișoara sunt programate miercuri, 9 mai 2018, cu începere de la ora 19:45 și vineri, 11 mai.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*