Politic

PSD Timiș: “Cetățenii Timișoarei suferă, la propriu, pentru că nu există o locație pentru desfășurarea unor evenimente mari”

PSD Timiș: “Cetățenii Timișoarei suferă, la propriu, pentru că nu există o locație pentru desfășurarea unor evenimente mari”

Încă o dată se dovedește faptul că Timișoara duce lipsă de o locație în care să se poate organiza evenimente mari, evenimente de tip concert, evenimente care prin desfășurarea lor creează un zgomot inacceptabil pentru centrul orașului, pentru locatarii din vecinătate, pentru alte evenimente culturale care se desfășoară în paralel.

Ieri seară, în 2 mai, Piața Victoriei din Timișoara a găzduit un concert pentru tineri, un eveniment gândit și organizat de primarul Nicolae Robu și echipa sa. Nu spune nimeni să nu se organizeze astfel de evenimente, dar să nu se creeze o atmosferă care să nu permită păstrarea liniștii în special pentru locatarii care nu poartă nici o vină pentru faptul că domiciliază în centrul orașului. De zgomotul aferent concertului au fost afectați și cetățenii care participau în același timp la alte evenimente culturale în apropierea centrului orașului sau chiar în incinta Operei. Astfel, pe timpul evenimentului de aseară, organele statului care au obligația să intervină și să sancționeze tulburarea liniștii publice au primit nenumărate sesizări.

PSD Timiș solicită primarului Nicolae Robu și echipei sale să RESPECTE în mod EGAL toți CETĂȚENII Timișoarei și să analizeze cu maximă atenție condițiile de desfășurare a evenimentelor de acest gen pe care le vor organiza în viitor.

Constatăm faptul că Timișoara e supusă în mod constant unei atmosfere de haos, luna trecută fiind organizat un alt mare eveniment sportiv în centrul orașului, în apropierea Domului Catolic, blocând procesiunea tradițională de Floriile Catolice. Tot atunci au fost amplasate pe fațada principală a Domului toalete ecologice și tomberoane de gunoi”, transmit reprezentanții PSD Timiș.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*