Sport

Poli Timișoara a prins aripi după ultima victorie! Neaga vrea încă trei puncte, cu FC Voluntari

Poli Timișoara a prins aripi după ultima victorie! Neaga vrea încă trei puncte, cu FC Voluntari

Poli Timișoara înfruntă, vineri, FC Voluntari în etapa a VIII-a a play-off-ului Ligii I la fotbal. Alb-violeții par mai motivați ca niciodată, după ultima victorie obținută în fața Concordiei Chiajna, victorie obținută după 16 jocuri consecutive în care alb-violeții nu au mai ieșit ănvingători de pe teren.

Vineri, 4 mai 2018, cu începere de la ora 18:00, Poli Timișoara va înfrunta FC Voluntari, la Timișoara. ”Suntem în fața unui meci la fel de dificil ca și celelalte, dar sperăm într-o nouă victorie. Avem un moral bun după ce am învins Concordia Chiajna, dar suntem conștienți și de importanța acestui meci. Fiecare meci din play-out are o importanță aparte. Sper să-i duc pe băieți la o formă fizică bună și la această partidă. Încă o dată îi felicit pentru jocul cu Chiajna. Dar acest meci trebuie uitat și trebuie tratată cu maximă seriozitate partida cu FC Voluntari. Atmosfera e relaxată, băieții s-au antrenat bine și vorbim deja despre un posibil nou succes. Voluntari este o echipă bună, dar, ca și noi, are plusuri și minusuri. I-am analizat bine și sper ca la acest meci să le găsim minusurile și să ne impunem”, a spus Adrian Neaga, antrenorul timișorenilor.

Nu se teme de baraj

Rică Neaga nu își face probleme în privința disputării unui nou ”baraj” pentru menținerea în Liga I. ”Lupta pentru salvare se va disputa până-n ultima etapă. Dacă va fi să jucăm barajul, nu va fi nicio problemă. Dar eu sper ca băieții să-și dea seama că dacă au o atitudine bună, au calitatea de a rămâne în Liga 1 fără să mai disputăm meciul de baraj”, a explicat tânărul tehnician al alb-violeților, care nu se poate baza la meciul de vineri pe Vașvari, care este suspendat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*