Social

Campanie de prevenire a furturilor din buzunare, la Timișoara. Cu pliante!

Campanie de prevenire a furturilor din buzunare, la Timișoara. Cu pliante!

Polițiștii locali au împărțit din nou pliante informative călătorilor din mijloacele de transport în comun din Timișoara. Acțiunea se vrea a fi pentru a preveni furturile din buzunare care au loc în troleibuzele, autobuzele și tramvaiele din capitala Banatului.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban, pe lângă activitățile zilnice de patrulare pe mijloacele de transport în comun și acțiunile săptămânale cu jandarmii din cadrul IJJ Timiș, au reluat în aceste zile campania de informare a cetățenilor prin distribuirea de pliante persoanelor care circulă cu tramvaie, autobuze și troleibuze.

Oamenii legii stau de vorbă cu cetățenii explicându-le ce trebuie să facă pentru a nu cădea victime ale hoților din buzunare și poșete, cum să reacționeze în cazul în care observă astfel de persoane în mijloacele de transport în comun și în stațiile acestora. Campanii de acest gen sunt desfășurate periodic și fac parte din activitatea de prevenire desfășurată de polițiștii locali, pe lângă sfaturi utile referitoare la păstrarea bunurilor în momentul în care se deplasează cu mijloacele Societății de Transport Public Timișoara sau în zone aglomerate, pliantele conținând și datele de contact ale Poliției Locale Timișoara.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*