Eveniment

Audi A6 furat din Germania, depistat în Vama Cenad

Audi A6 furat din Germania, depistat în Vama Cenad

Poliţiştii de frontieră de la Cenad au depistat un autoturism marca Audi A6 care era semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

În data de 1 mai, la ora 19.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control cetăţeanul român M. F., în vârstă de 42 de ani, domiciliat pe raza judeţului Timiș, la volanul unui autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Germania.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile germane, în data de 18.04.2018.

Totodată, la solicitarea poliţiştilor de frontieră, şoferul a prezentat permisul de conducere care purta însemnele autorităţilor din Ucraina.

La controlul specific, agenţii au constatat că documentul prezentat nu îndeplineste condiţiile de formă şi fond ale unuia original, acesta fiind fals.

Faţă de cele constatate, bărbatul în cauză a declarat că autoturismul îi aparţine şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi căutat de autorităţi.

Drept urmare, autoturismul în valoare de 64.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, iar față de bărbatul în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  uz de fals şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere, în continuare fiind luate măsurile legale care se impun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*