Life-style

Logodnicul Nicoletei Voica este încă un bărbat căsătorit. Secretul a ieșit la iveală

Logodnicul Nicoletei Voica este încă un bărbat căsătorit. Secretul a ieșit la iveală
Adora Beauty

Încurcate sunt poveştile de dragoste în showbiz. Nicoleta Voica urmează să se căsătorească cu Alin Bagiu, numai că acesta încă nu a divorţat de soţia lui, cu care are un copil de patru anişori. Nevasta profesorului de fizică a aflat despre relaţia lui extraconjugală în octombrie 2017.

A avut trei căsnicii de pe urma cărora a suferit teribil. A fost înşelată de cei trei soţi ai săi, dar acum poate spune că este fericită. Nicoleta Voica (61 de ani) s-a logodit după Crăciun cu profesorul de fizică Alin Bagiu (45 de ani) şi urmează să se şi căsătorească. Însă, există o mică problemă, şi anume, bărbatul care este cu 16 ani mai mic decât ea este încă însurat şi are şi un copilaş micuţ.

Alin Bagiu este căsătorit de cinci ani cu o timişoreancă pe nume Lăcrămioara, de aceeaşi vârstă cu el, care lucrează ca nutriţionistă în oraşul de origine. În 2012 când s-au cunoscut, amândoi veneau după nişte divorţuri care-i consumaseră mult. Lăcrămioara mai are un băiat din căsnicia anterioară, iar rodul iubirii cu Alin a apărut imediat după căsătorie. Credea că va fi fericită. Însă până în octombrie când şi-a dat seama că este înşelată.

„Nu ştiu exact de când Nicoleta Voica şi Alin sunt împreună, însă Lăcrămioara, soţia lui Alin, a aflat în octombrie că o înşeală cu ea. El a minţit-o că e în altă parte, dar de fapt era  acasă la cântăreaţă. Alin şi Voica nu s-au afişat în primele săptămâni, însă după o perioadă nu s-au mai ferit, şi toţi apropiaţii familiei ştiau de povestea asta încâlcită. Alin a decis atunci să divorţeze, iar soţia lui s-a obişnuit greu cu această idee, a suferit foarte mult, a slăbit, pentru că era a doua oară când trecea printr-o astfel de traumă. A ajuns uşor-uşor la concluzia că nu-l mai poate aduce acasă şi a fost de acord şi ea cu divorţul. În decembrie trebuiau să semneze la notariat certificatul de divorţ, însă au fost nişte împrejurări care i-au făcut să amâne. Între timp, Alin s-a logodit”, a declarat pentru Click! o sursă din apropierea Nicoletei Voica.

Iată că iubitul Nicoletei Voica şi soţia acestuia au discutat din nou despre divorţ şi urmează să ajungă la notariat. În ciuda faptului că şi-a trădat soţia, bărbatul care între timp a devenit şi managerul artistic al Nicoletei, nu a uitat de fiul său, căruia îi este alături şi îl vede destul de des, chiar dacă este mai tot timpul plecat prin ţară pentru a-i promova cartea artistei. Contactată telefonic, soţia lui Alin Bagiu a confirmat faptul că a fost rănită de bărbatul cu care a stat cinci ani.

„Nu vreau să intru în scandal, însă pot să confirm că soţul meu are o altă relaţie de mai bine de şase luni cu altă femeie, în speţă Nicoleta Voica”, a declarat Lăcrămioara, pentru Click!, fără să facă alte comentarii.

Nicoleta Voica a lămurit situația și a lăsat să se înțeleagă că în curând va fi o femeie liberă. „Nu mai am nimic de declarat. Toate sunt niște tâmpenii și multe răutăți. Alin este în divorț, asta contează cel mai mult”, a declarat Nicoleta Voica pentru Click.

Sursa: click.ro

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*