Sport

”Bombardierul” Bacșiș: Este meritul grupului că am devenit cea mai bună realizatoare a campionatului

”Bombardierul” Bacșiș:  Este meritul grupului că am devenit cea mai bună realizatoare a campionatului

Performanța reușită de UVT Agroland Timișoara la prima participare în Divizia A1 de volei feminin – locul 5 și calificarea în Cupa Challenge – este dublată de realizările individuale ale jucătoarelor. Universalul Roxana Bacșiș a devenit cea mai bună realizatoare a campionatului cu 426 puncte, câștigând la limită duelul de la distanță cu iberica Milagros Collar, legitimată la CSM Târgoviște, care a totalizat 425 puncte.

Sezonul 2017-2018 va rămâne memorabil pentru jucătoarea care a semnat cu formația noastră în vara anului trecut. Cea mai bună realizatoare din Cupa Challenge în 2016 a confirmat așteptările și a devenit jucătoarea cu cele mai bune puncte în Divizia A1, în sezonul recent încheiat: 426 de puncte, 331 de atacuri, 33 de ași și 62 de blocaje. ”Nu aș fi reușit acest lucru fără colege, fără staff, fără echipă. Le mulțumesc din suflet, contează mult pentru mine acest lucru. Nu pot să spun că a fost un obiectiv personal la începutul sezonului. Sunt modestă și mi-am propus să pornesc de jos. Evident, mă bucur atât pentru reușita echipei, cât și pentru reușita să o numim personală. Repet, este meritul întregului grup că am devenit cea mai bună realizatoare a campionatului”, a declarat Roxana Bacșiș.

Voleibalista Timișoarei ocupă poziția a patra în topul jucătoarelor cu cele mai multe blocaje, la egalitate -62 puncte din blocaj- cu Nneka Onyejekwe (Volei Alba Blaj). Cele două voleibaliste au fost depășite de Nina Jakic (CSM Lugoj, 68 blocaje) și Denisa Rogojinaru (Știința Bacău, 66 blocaje).

Roxana Bacșiș a vorbit și despre sezonul recent încheiat. După ce Agroland a pierdut pe final de campionat șansele să termine pe o poziție mai bună, Bacșiș speră la o clasare superioară în sezonul 2018-2019. ”Sunt foarte fericită că fac parte din această echipă frumoasă. Sunt mândră de ce am realizat până acum. Normal că tot timpul se poate mai mult, dar pentru acest sezon a fost ok. A fost o luptă acerbă, mai ales între echipele de pe primele cinci locuri. Păcat că am pierdut lupta spre final, evident că toată echipa și-a dorit să urce în clasament, măcar pe locul al patrulea. Atât s-a putut și sper ca sezonul viitor să fie mai bun”, a adăugat Bacșiș.

Cele mai frumoase momente din sezonul 2017-2018 sunt victoriile cu echipele mai bine cotate. Agroland a reușit să câștige 9 puncte în duelurile cu Știința Bacău și CSM Târgoviște. ”Au fost multe momente frumoase. Dacă trebuie să aleg dintre ele, amintesc de victoriile cu echipele puternice, așa cum cred că ar face și fanii noștri. Îmi voi aminti cu drag de meciurile câștigate cu Știința Bacău și CSM Târgoviște și de meciul de cinci seturi cu CSM București”, a conchis Roxana Bacșiș, conform site-ului oficial al echipei UVT Agroland Timișoara.

Vă amintim, Agroland a încheiat sezonul 2017-2018 al Diviziei A1 feminin pe poziția a cincea, cu 45 puncte, aceasta fiind prima participare a echipei timișorene în elita voleiului românesc.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*