Social

O nouă ediție a maratonului de programare HackTM va avea loc în mai

O nouă ediție a maratonului de programare HackTM va avea loc în mai

Maratonul de programare HackTM, cel mai important eveniment de acest gen din sud-estul Europei, a ajuns anul acesta la cea de-a cincea ediție. Evenimentul organizat de Asociația Banat IT, dedicat pasionaților de tehnologie din România, dar și din restul Europei, își propune să găzduiască din nou peste 400 de participanți. Hackathon-ul de software și hardware se va desfășura anul acesta în perioada 11 – 13 mai la Sala Polivalentă din Dumbrăvița, unde organizatorii vor crea un spațiu demn de un festival de tehnologie.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor pasionate de IT, atât celor deja active din domeniu, cât și studenților și elevilor. Participanții vor lucra în echipe și vor avea ocazia să dezvolte proiecte inovatoare, sub îndrumarea mentorilor HackTM. Fiind un hackathon deschis, se încurajează idei de proiecte care să testeze abilitățile de programare și de design ale participanților.

Desfășurarea hackathon-ul va avea o durată de aproximativ 50 de ore de activități creative, timp în care echipele înscrise vor avea șansa să își dezvolte proiectele propuse. În ziua de sâmbătă vor avea loc inclusiv workshop-uri și prezentări tehnice, deschise atât participanților cât și vizitatorilor. Evenimentul se va încheia cu premii în valoare totală de 10.000 de euro pentru cele mai originale proiecte, în urma evaluărilor realizate de către specialiști în domeniu, precum și alegerea proiectului care va fi desemnat ca marele câștigător HackTM 2018.

Informații suplimentare pot fi găsite pe site-ul hacktm.ro sau pagina de Facebook HackTM.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*