Administrație

Licitație nouă pentru spațiile de la Bastion. Tarife mai mici

Licitație nouă pentru spațiile de la Bastion. Tarife mai mici

Spațiile comerciale de la Bastionul Therezia sunt din nou scoase la licitație. Consilierii județeni au votat astăzi proiectul prin care prețurile de pornire la licitații scad la jumătate.

Până la urmă și vechile tarife au stat la baza unui raport de evaluare. E obligatoriu să fie un specialist al ANEVAR, care a luat în calcul valoarea maximă la nivelul cel mai înalt în cadrul acelui raport de evaluare, ținând cont că este o zonă în centrul Timișoarei, o zonă foarte bine poziționată.  Dar din păcate, licitațiile pe care le-am organizat pe parcursul anului trecut nu au dus la un beneficiu pentru CJ și anume încheierea unor contratce de închiriei pentru zona respectivă,drept dovadă după aproximativ un an și am luat decizia de a relua raportul de evaluare, că ne dă dreptul legea, și revenim cu alte prețuri, sper ca în perioada imediat următoare când vom demara licitația să avem interesați și dornici de a-și desfășura activitatea în Bastion”, a explicat Călin Dobra, președintele CJ Timiș.

Remintim, tariful de pornire la licitație era cuprinse între 66,06 și 68,52 lei/mp/lună fără TVA, unde se mai adăuga la fiecare spațiu și preț pentru utilizarea terenului aferent frontului de 128 lei/mp/lună (plus TVA).

Acum, prețul este cuprins între 36,23 – 36,69 lei/mp/lună (fără TVA), iar cel pentru utilizarea frontului de la 87,4 lei/mp/lună (fără TVA).

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*