Sport

Radu Birlică, președinte Poli Timișoara: ”oricine ne-ar vrea răul nu ne va dezbina!”

Radu Birlica

Radu Birlică, președintele celor de la Poli Timișoara, a transmis un mesaj de susținere jucătorilor echipei, precizând că oricine vrea răul clubului pe care îl conduce, echipa nu va putea fi dezbinată.

Poli Timișoara e în cădere liberă din punct de vedere moral. După ce au ”bifat” 16 jocuri fără victorie în Liga I, alb-violeții, fiind defavorizați clar de brigada în ultima etapă, cu Dinamo, președintele clubului bănățean încearcă să-i motiveze pe fotbaliștii antrenați de Rică Neaga. Radu Birlică a postat un mesaj pe pagina de Facebook a celor de la Poli Timișoara, precizând că echipa este ca o familie.

”Suntem o familie, oricine ne-ar vrea răul nu ne va dezbina! Viața merge înainte, înfrângerile de orice fel fac parte din viață, de luni o luăm de la capăt cu mai multa forță si ambiție! Sunteți foarte buni, poate eu nu vă mulțumesc mereu cum ați vrea, dar o să le rezolv pe toate! Vă apreciez pe toți pentru caracter, pentru că rezistați în condițiile acestea! Am avut mereu încredere în voi, o scoatem la capăt! Sunteți niște oameni minunați! Vă voi susține pâna la final!”, a scris Radu Birlică în mesajul postat de pagina Poli Timișoara.

Reacția oficialului clubului bănățean vine ca urmare a unor rezultate negative obținute de Poli Timișoara în ultimele etape, când bănățenii ua fost defavorizați grav de arbitri, atât la partida de la București cu Dinamo, cât și la cea de la Mediaș, cu Gaz Metan, rezultate care vor influența clar lupta pentru evitarea retrogradării.

Cu opt etape înainte de finalul campionatului Ligii I, Poli Timișoara ocupă locul 7 din 8 al play-out-ului, fiind în acest moment pe primul loc direct retrogradabil. După șase jocuri desfășurate în play-out, alb-violeții nu au acumulat nici o victorie, au reușit să obțină două rezultate de egalitate și au fost învinși de patru ori.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*