Social

Florile de pe Podul Michelangelo, motoare turate la maxim și drifturi pe străzi, motive de amenzi la Timișoara

Florile de pe Podul Michelangelo, motoare turate la maxim și drifturi pe străzi, motive de amenzi la Timișoara
Adora Beauty

Mai multe sancțiuni au fost aplicate la finalul săptămânii precedente pentru turarea motoarelor, drifturi și ruperea florilor în zona Complexului Studențesc și împrejurimi.

Polițiștii locali au organizat în acest week-end o acțiune pe linia depistării persoanelor care încalcă prevederile HCL 371/2007 modificată referitoare la turarea motoarelor și efectuarea manevrelor de frânări bruște și întoarceri pe loc, în scop de divertisment, faptă care se sancționează cu amenzi între 800 și 2.500 lei. Acțiunea s-a desfășurat în zona stadionului Dan Păltinișanu și pe Aleea FC Ripensia până spre Podul Michelangelo, unde existau date că se desfășoară astfel de ”distracții” de weekend ale tinerilor și unde săptămâna trecută au mai fost depistate persoane care au fost sancționate pentru aceleași fapte.

În cadrul raziei au fost depistați și sancționați trei conducători auto, cu vârste cuprinse între 21 și 25 de ani, din Timișoara, care au turat motoarele tulburând liniștea publică și au făcut drifturi în zona menționată. Cu ocazia patrulărilor efectuate tot în nopțile trecute, un bărbat a fost surprins pe Podul Michelangelo, rupând flori din ghivecele amplasate în zonă, motiv pentru care a fost sancționat cu 2.000 lei conform HCL 371/2007.

Polițiștii locali atrag atenția celor care se ocupă cu astfel de îndeletniciri că atât turarea motoarelor, efectuarea de drifturi cât și deteriorarea materialului dendrofloricol se sancționează drastic și să evite săvârșirea unor astfel de fapte pentru a nu fi sancționați.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*