Social

Au încurcat traficul din Timișoara cu căruțele! Prinși cu ajutorul camerelor de supraveghere și lăsați fără atelaje

Au încurcat traficul din Timișoara cu căruțele! Prinși cu ajutorul camerelor de supraveghere și lăsați fără atelaje

În ultima perioadă, o dată cu încălzirea vremii, tot mai mulți căruțași sunt sancționați de polițiștii locali din Timișoara, aceștia ”confiscând” vehiculul cu tracțiune animală.

Polițiștii locali au acționat în aceste zile pe linia depistării și luării măsurilor legale în cazul conducătorilor de atelaje care circulă pe raza municipiului Timișoara prin locuri nepermise, fără a deține aviz din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara, faptă sancționată de HCL 251/2002 cu amenzi între 300 și 500 de lei, aceasta în special ca urmare a faptului că, o dată cu încălzirea vremii, s-a constatat o creștere a numărului acestora.

În weekend-ul precedent, nu mai puțin șase căruțași au fost depistați circulând pe Calea Buziașului și pe strada Martir Constantin Relu. Cei în cauză au fost surprinși cu sprijinul imaginilor video puse la dispoziție ca urmare a unui protocol de colaborare semnat între Poliția Locală Timișoara și Primăria Moșnița Nouă, prin care s-a stabilit posibilitatea accesării de către Poliția Locală Timișoara a camerelor video amplasate pe raza localității. Căruțașii au fost sancționați cu câte 300 lei fiecare.

Astăzi, 23 aprilie 2018, de dimineață, tot pe Calea Buziașului, un alt căruțaș a fost depistat de polițiștii locali circulând fără aprobare, și acesta fiind sancționat. Mai mult, vehiculul cu tracțiune animală a fost ridicat cu sprijinul Societății de Drumuri Municipale (SDM) și transportat la depozitul de pe Calea Șagului.

”Poliția Locală atrage din nou atenția că este interzisă circulația autovehiculelor cu tracțiune animală în oraș fără aviz și va continua să acționeze pe această linie deoarece posesorii de vehicule cu tracțiune animală nu ţin cont de pericolul la care se expun şi nici de pericolul la care îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic, continuând să încalce prevederile legale”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*