Eveniment

Grav accident pe autostrada A1, în apropiere de Orţişoara

Grav accident pe autostrada A1, în apropiere de Orţişoara

Circulația vehiculelor a fost blocată, duminică dimineață pe autostrada A1 Timișoara – Arad, din cauza unui accident. Acesta  s-a produs după Orțișoara, pe sensul de mers spre Arad. Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, intrând într-un parapet marginal, informează Centrul Infotrafic al Poliției Române. În urma evenimentului au rezultat cinci victime, dintre care o persoană a decedat, iar o alta a fost grav rănită, celelalte suferind răni ușoare, mai precizează Centrul Infotrafic din IGPR.

„La locul intervenției s-au deplasat o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu modul de descarcerare, o Autospecială de Transport Persoane şi Victime Multiple, trei autosanitare SMURD, 16 subofițeri, ambulanță SAJ şi echipaje de poliție. De asemenea, la locul intervenției a fost solicitat şi elicopterul SMURD pentru a prelua o victimă inconștientă”, informează ISU Timiș.

Traficul rutier a fost blocat, iar coloana de mașini a depăşit patru kilometri. Autoturismul implicat în accident făcea parte dintr-un grup de mai multe maşini care mergeau la un eveniment auto care are loc în Arad.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*