Social

Timişoreni, mergeţi să donaţi sânge pentru copiii de la Spitalul „Louis Țurcanu”!

Timişoreni, mergeţi să donaţi sânge pentru copiii de la Spitalul „Louis Țurcanu”!
Adora Beauty

Asociaţia „Academia Mămicilor din Timișoara” –  Centrul de Asistență Socială și Cercetare a Interacțiunii Copil-Părinte,  continuă   proiectul  „Implică-te şi schimbă destine”.

În cadrul acestui proiect iniţiat în luna august 2017, mămicile vor să deruleze o campanie lunară de donare sânge pentru copiii internaţi la secţia de hemato-oncologie  de la spitalul Louis Ţurcanu din Timişoara. Astfel, împreună cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara, timişorenii sunt chemaţi să donați sânge, în 26 aprilie 2018.

„Campania de donare sânge continuă şi se desfăşoară pentru a salva şi prelungi viaţa copiilor internaţi la secţia de hemato-oncologie  de la Spitalul „Louis Ţurcanu”.

„Vă aşteptăm din nou, cu zâmbete , după Sărbătorile Pascale petrecute alături de cei dragi, la sediul Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Timişoara, împreună să aducem speranţă şi să schimbăm destine. Pentru a nu se aștepta mult, vă rugăm  să vizitați site-ul academiamamicilor.com şi să completați formularul de înscriere”, au transmis organizatorii.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*