Social

Și-a luat BMW-ul și s-a dat în spectacol pe Podul Michelangelo! Amenda îl lasă fără bani de benzină

Și-a luat BMW-ul și s-a dat în spectacol pe Podul Michelangelo! Amenda îl lasă fără bani de benzină

Un tânăr șofer a fost sancționat drastic după ce a turat motorul autoturismului BMW, pe timp de noapte, pe Podul Michelangelo.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au depistat ieri dimineață, în jurul orei 03:30, pe Podul Michelangelo, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din localitatea timișeană Giarmata, care a accelerat brusc, turând motorul autoturismului marca BMW, în scop de divertisment, încălcând astfel prevederile HCL 371/2007 modificată. Cel în cauză a fost sancționat cu amendă de 2.500 lei.

Polițiștii locali vor avea în vederea astfel de aspecte și vor interveni pentru luarea măsurilor legale cu atât mai mult cu cât, odată cu încălzirea vremii, există riscul să se producă astfel de ”distracții” tot mai des pe domeniul public, în special pe timp de noapte.

Totodată, Poliția Locală atrage atenția că astfel de fapte precum turarea motoarelor și efectuarea de drifturi pe domeniul public fără autorizație din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara se sancționează drastic, amenzile fiind cuprinse între 800 și 2.500 lei.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*