Administrație

Primarul Timişoarei a semnat un acord de cooperare cu un oraş din Portugalia

Primarul Timişoarei a semnat un acord de cooperare cu un oraş din Portugalia

Primarul Nicolae Robu a semnat, miercuri, un acord de cooperare pe multiple planuri între orașele Porto şi Timișoara.

“În cadrul unei ceremonii de înaltă ținută, am semnat împreună cu primarul orașului Porto, dl. Rui Moreira, un acord de cooperare pe multiple planuri între orașele Porto și Timișoara. Contactul între noi, primarii celor două orașe, a fost mijlocit de Excelența Sa, Ambasadoarea României la Lisabona, d-na Ioana Bivolaru. D-na Ambasador mi-a lăsat o impresie deosebită și țin să spun că, dacă toți ambasadorii României ar avea profesionalismul, entuziasmul, dedicarea Domniei Sale, imaginea și relațiile României în lume ar fi altele -se subînțelege: la cote mult mai înalte-. Mulțumesc frumos, Stimată Doamnă Ambasador! După semnarea acordului, am făcut o plimbare prin minunatul oraș Porto, împreună cu dl primar și cu d-na ambasador, profitând de vremea splendid”, a scris primarul Timişoarei pe pagina sa de Facebook.

Orașul Porto este al doilea oraș al Portugaliei, după Lisabona, ca mărime, forță economică și importanță culturală și parcurge o perioadă de dezvoltare excepțională.

Porto a fost capitală europeană a culturii în 2001 și a exploatat la maximum oportunitatea, trăgând foloase din acest exercițiu și astăzi.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*