Sport

”Leii din Banat”, victorioși cu campioana, la Timișoara

”Leii din Banat”, victorioși cu campioana, la Timișoara

BC Timișoara s-a impus în partida de miercuri seara cu ”U” BT Cluj Napoca, scor 83 – 79, după un debut de meci aproape incredibil.

BC SCM Timișoara s-a impus miercuri, 18 aprilie 2018, în fața deținătoarei titlului de campioană a României, ”U” BT Cluj Napoca. Fotmația antrenată de Tudor Costescu a reușit un prim sfert de vis în fața clujenilor, la capătul căruia conduceau cu un avans de 10 puncte (22-12). Disputată în sala Constantin Jude din Timișoara, partida era a cincea întâlnire dintre cele două combatante, ardelenii reușind să se impună în toate celelalte patru, însă aseară nu au reușit asta, pentru că ”Leii din Banat” și-au adjudecat și sfertul doi, scor 23-20, iar pauza mare îi găsea pe bănățeni cu un avantaj de 13 puncte.

După reluarea jocului, clujenii s-au mobilizat și au reușit să câștige sferul trei la o diferență de zece lungimi (15-25), pentru ca ultima parte a meciului să fie adjudecată tot de elevii lui Costescu, scor 23-22, ceea ce duce numărul de victorii la trei în dreptul timișorenilor, în Top 6.

BC SCM Timișoara va evolua în următoarea etapă la București, cu Steaua. Partida din capitală va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 18:00.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*