Social

Rebeca Sara Cocora a fost găsită!

Rebeca Sara Cocora a fost găsită!

Mare fericire pentru familia Cocora, care şi-a recuperat fata de 14 ani, dispărută parcă fără urmă imediat după Paşte. Sora acesteia, Roxana Cocora, a anunţat, miercuri, pe Facebook că adolescenta care a plecat de acasă în urmă cu o săptămână a fost găsită leşinată în Lugoj. Imediat, mesajele au început să curgă. Fie că o cunosc sau nu, internauţii se bucură enorm că fata a fost găsită teafără.

Fata este din Caraș-Severin și învață lo școală din Timișoara, unde locuiește împotriva cu sora ei. Cele două fete au petrecut Paștele, acasă, la părinți. Marți dimineață, sora mai mare a Recebăi s-a întors în Timișoara ca să meargă la serviciu, iar fata a ajuns în oraș joi dimineață ca să meargă la școală. Rebeca Cocora a lipsit, însă, de la ore, iar sora ei a fost înștiințată de prietenii și colegii fetei despre dispariție.

Surse din cadrul Poliţiei Lugoj susţin că Rebeca a fost găsită pe strada Făgetului din Lugoj, iar după ce a fost legitimată s-a constatat că e vorba de fata dată dispărută acum o săptămână.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*