Eveniment

Caravana “Fii pregătit!” a fost în weekend în județul Timiş

Caravana “Fii pregătit!” a fost în weekend în județul Timiş

Caravana “Fii pregătit!” a fost în weekend în județul Timiş. Astfel, în 14 aprilie, în Timișoara peste 65 de persoane, dintre care 9 copii, au vizitat caravana şi au asistat la cursurile de prim ajutor în situații de urgență, iar duminică, 15 aprilie, în orașul Făget, peste 40 de persoane, dintre care 10 copii, au beneficiat de aceste cursuri.

Cursurile oferite au inclus prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România – cutremure, inundații, incendii – și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.

Caravana “Fii pregătit!” este un proiect al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, operat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi care a fost susţinut financiar de Fundaţia pentru SMURD, cu sprijinul Fundației Vodafone România.

“Mulțumim tuturor voluntarilor care s-au implicat, pe lângă personalul din cadrul inspectoratului, la organizarea acestui eveniment! De asemenea, mulțumim tuturor participanților care au ales să viziteze caravana “Fii pregătit!” şi sperăm că aceste cursuri vor fi de un real folos pentru dumneavoastră!”, a transmis ISU Banat.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*