Sport

Campionii la canotaj, premiați de autoritățile județene din Timiș

Campionii la canotaj, premiați de autoritățile județene din Timiș
Adora Beauty

Timişoara găzduiește în aceste zile Campionatul  Naţional de Fond pentru seniori şi juniori. Canalul Bega este gazda primei competiții interne majore din sezonul pe apă în calendarul Federației Române de Canotaj, Campionatul Național de Fond pentru seniori, tineret și juniori. Evenimentul reunește 300 de sportivi în întrecerile pe categorii de vârstă.

Astăzi a avut loc festivitatea de premiere la Consiliul Județean Timiș. Sportivii au primit medalii și diplome pentru efortul depus la campionat. Alături de sportivii şi tehnicienii cluburilor sportive s-a aflat Elisabeta Lipă, preşedintele F.R.Canotaj și Traian Stancu, preşedintele Comitetului de Organizare.“În Timișoara sunt aproximativ 300 de canotori. Astăzi, jumătate dintre aceștia au participat la prima probă. S-au premiat sportivii pe ziua de astăzi, urmează ca până sâmbătă premierele sportivilor să se facă lângă restaurantul Flora, acolo unde reste și sosirea. Noi, Consiliul Județean Timiș, am încercat să fim alături de sportivi, să îi sprijinim. Am avut onoarea să o avem pe Elisabeta Lipă, președinta Federației de Canotaj. Campionatul se desfășoară începând de azi până sâmbătă în jurul prânzului. Sunt două activități, dimineața și după-amiază. Îi invit pe cei care vor să vadă sportivii, să meargă la vizazi de Teresa Flora, acolo unde se desfășoară probele”, a transmis Traian Stancu, preşedintele Comitetului de Organizare și vicepreședinte al CJ Timiș.

Astfel, astăzi 18 aprilie a  avut loc Campionatul National Fond seniori-tineret, iar vineri, 20 aprilie va avea loc Campionatul Național Fond juniori.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*