Sport

Bogdan Paul, despre derby-ul UVT Agroland – CSM Lugoj: ”Nu puteam să încheiem mai frumos”

Bogdan Paul, despre derby-ul UVT Agroland – CSM Lugoj: ”Nu puteam să încheiem mai frumos”

UVT Agroland Timișoara dispută, astăzi, ultimul meci în fața publicului timișorean din acest sezon al Diviziei A1 de volei feminin. În runda a noua din play-off, la Timișoara, este programat derbiul Banatului, Agroland – CSM Lugoj, iar antrenorul Bogdan Paul consideră că este cel mai frumos mod în care ”Agro” poate încheia un sezon: pe teren propriu cu o victorie.

Antrenorul fetelor de la UVT Agroland, Bogdan Paul, își dorește să vadă o altă față a echipei pe care o pregătește, față de precedentul meci, la ultima reprezentație pe teren propriu din sezonul 2017-2018. ”Poate nici nu puteam să încheiem mai frumos un sezon. Avem un nou derby, întâlnim o echipă cu care am colaborat foarte bine în ultimele sezoane. Pe această cale țin să le mulțumesc din nou celor de la Lugoj pentru colaborarea foarte bună care sper să continue și în sezonul viitor. Mi-am dorit foarte mult să facem un meci bun și în precedenta etapă, cu CSM Târgoviște, din păcate nu s-a întâmplat. Sper să nu se repeta istoria tristă de la acel joc și fetele noastre să înțeleagă că au o datorie, dacă nu sportivă, cel puțin morală față de această grupare, să termine acest sezon cu fruntea sus. Așa cum în nenumărate momente au demonstrat că merită toată aprecierea pentru ceea ce au făcut, sper să fie conștiente că trebuie să facă acest lucru până la capăt”, a spus Paul înaintea ultimei confruntări de ”acasă” a sezonului.

Indiferent de rezultatele care vor fi înregistrate în ultimele două runde, Agroland are poziția a cincea asigurată și garantat un loc în Cupa Challenge, motiv de încântare maximă pentru antrnorul fetelor de la ”Agro”. ”A fost un sezon în care practic am renăscut pasiunea iubitorilor de volei pentru voleiul feminin. Să nu uităm că Timișoara a fost un leagăn al voleiului, aici s-a făcut volei feminin de performanță. Cred că suntem niște urmași demni și cred că suntem niște pionieri în dezvoltarea acestui sport frumos în Timișoara”, a conchis Bogdan Paul.

Revenind la ziua de astăzi, 18 aprilie, iubitorii voleiului din Timișoara au parte de un nou cuplaj. La ora 17:00, în campionatul masculin, este programat meciul CSU UVT Timișoara – Știința Explorări Baia Mare, în timp ce derbiul Banatului, UVT Agroland – CSM Lugoj, va începe la ora 19:30. Accesul spectatorilor este gratuit la ambele partide.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*