Social

Amenzi maxime aplicate aproape degeaba, pentru blocarea circulației tramvaielor, pe străzile Timișoarei

Amenzi maxime aplicate aproape degeaba, pentru blocarea circulației tramvaielor, pe străzile Timișoarei

O șoferiță a fost sancționată cu amendă maximă deoarece a blocat circulația tramvaiului pe strada Avram Imbroane din Timișoara.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au acționat zilele trecute, pe strada Avram Imbroane, unde un autoturism staționa pe calea de rulare a tramvaiului de pe linia 1 obstrucționând circulația acestuia. La fața locului s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă maximă în valoare de 725 lei și 3 puncte penalizare la permis, conform OUG 195/2002 a conducătorului auto care a fost identificat în persoana unei timișorence de 35 de ani.

”În ultima perioadă s-a constatat un număr semnificativ de astfel de cazuri în care conducătorii auto parchează autoturismele pe care le conduc astfel încât obstrucționează ciuculația mijloacelor de transport în comun, pe lângă sancțiunile aplicate de cele mai multe ori trecându-se și la ridicarea autovehiculelor în cazul în care conducătorii auto nu se prezintă la mașină pentru a elibera circulația. Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția conducătorilor auto să nu mai parcheze astfel încât să blocheze stațiile mijloacelor de transport în comun ori liniile de rulare deoarece în acest fel pun în pericol viața călătorilor care sunt nevoiți să se dea jos în stradă din tramvaie, troleibuze, autobuze sau perturbă deplasarea acestora”, susțin reprezentanții Direcției Poliția Locală Timișoara.

Foto: arhivă

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*