Sport

Adrian Neaga, prezentat ”principal” la Poli Timișoara, după demiterea lui Leo Grozavu

Adrian Neaga, prezentat ”principal” la Poli Timișoara, după demiterea lui Leo Grozavu

Clubul Poli Timișoara a anunțat, ieri, că Adrian Neaga va antrena echipa de fotbal, alături de Aurel Șunda. Debutul în Liga 1 pentru ”Rică” Neaga va avea loc vineri, la București, pe terenul celor de la Dinamo.

Noul tehnician al celor de la Poli Timișoara și-a expus, miercuri, ”gândurile” înaintea duelului cu Dinamo București. Adrian Neaga, aflat la prima experiență ca antrenor în Liga I, alături de care care se va regăsi și profesorul Aurel Șunda, a declarat că își dorește să scoată echipa de acolo de unde este, deoarece Poli nu merită să ocupe un loc atât de jos în clasament. ”S-a decis, având în vedere că sunt în club, să lucrez cu domnul Șunda și să scoatem echipa din acest impas. Am încredere în băieți că ne vom salva și în acest an. Este un grup foarte bun. La valoarea pe care o au jucătorii, nu sunt pe locul pe care merită să fie”, a spus Neaga, din postura de ”principal” la Poli.

Antrenorul, căruia îi lipsește licența PRO, a evitat să pună presiune pe elevii săi pentru meciul de vineri. ”Vrem ca din fiecare meci să acumulăm puncte. Dacă va fi să acumulăm la Dinamo, cu liderul din play-out, va fi mai bine. Sunt încrezător. Înainte de toate, e important ca jocul pe care-l prestăm la Dinamo să ne dea speranțe pentru următoarele meciuri de acasă. Băieții sunt conștienți de această situație și cred că vor da dovadă de mult mai multă atitudine și cred că vom reuși să ne atingem obiectivul”, a mai spus Neaga.

În ceea ce privește deciziile tehnice, Neaga a explicat că va lucra în acest sens cu Aurel Șunda și că s-a sfătuit cu fostul selecționer al României, Victor Pițurcă. ”Nu vor fi schimbări foarte multe, toți băieții din cadrul lotului pot fi în primul 11 la fiecare partidă. Deciziile le voi lua împreună cu domnul Șunda. Am vorbit cu domnul Victor Pițurcă… domnia sa este ca un tată pentru mine. Mă voi sfătui cu mulți antrenori, deoarece sunt la prima experiență în Liga 1, pentru a le transmite lucruri pozitive băieților. De asta au nevoie, deoarece eu cred că sunt blocați psihic în acest moment. Dacă vom presta un joc bun la Dinamo, vor veni și rezultatele”, a mai spus Rică Neaga.

Pentru jocul de vineri, revine Răzvan Raț, după suspendare, în timp ce Munteanu este incert, iar Șeroni și Popovici au reluat antrenamentele normale.

Poli Timișoara o întâlnește în următoarea etapă a play-out-ului pe Dinamo București, vineri, 20 aprilie 2018, cu începere de la ora 20:45, partida fiind transmisă live de DigiSport, Look TV și Telekom Sport.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*