Eveniment

Captură de 13 kilograme de droguri

Captură de 13 kilograme de droguri

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad și ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au efectuat două percheziții la locuințele unui bărbat bănuit de trafic de droguri de risc și de mare risc. Peste 13 kg. de cannabis au fost descoperite și ridicate de polițiști.

La data de 12 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad, au efectuat două percheziții domiciliare, pe raza municipiului Arad și a localității Lipova, la locuințele unui bărbat, de 31 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc și mare risc.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate 13,447 kg. de cannabis, 279 de timbre DOB, 11 timbre LSD, 46,08 grame de ciuperci halucinogene, 1,74 grame de Ketamina, 26,70 de grame de substanță albă pulverulentă, un cântar și un chit pentru cultivarea ciupercilor halucinogene.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță de reținere, urmând a fi prezentat magistraților, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*