Social

Călători amendaţi la Timişoara

Călători amendaţi la Timişoara

În această săptămână, activitatea de control s-a desfăşurat cu precădere pe liniile expres, precum și pe linia 40 de autobuz. Pe lângă verificarea titlurilor de călătorie, s-a avut ca scop și orientarea călătorilor către ușa din față pentru urcarea în mijloacele de transport în comun. În această perioadă au fost aplicate 29 de sancțiuni contravenționale. Agenţii STPT au fost prezenți pe tot parcursul zilei în mijloacele de transport, astfel s-a avut în vedere descurajarea accesului persoanelor care intenționau să circule fraudulos, a persoanelor care practicau cerșetoria, precum și persoanele care circulau cu bagaje voluminoase deranjând ceilalți călători.

În săptămâna următoare, agenții de control își vor continua  activitatea pe liniile expres, precum și pe linia de autobuz 40, în vederea asigurării continuității eficenței controlului efectuat săptămâna precedentă. Se va avea în vedere și informarea călătorilor privind obligativitatea validării cardurilor indiferent de tipul de abonament sau gratuitate pentru îmbunătățirea unui transport eficient și civilizat pe liniile urbane ce deservesc publicul călător.

Un comentariu

  1. RATT ar trebui sa contribuie ,alaturi de scoala,mijloacele mass media ,etc, la educatia cetatenilor care calatoresc mijloacele de transport public urban .Calatorii sunt “obligati” sa asculte convorbirile telefonice ,cu voce foarte tare ,a celor care folosesc telefonul mobil!Propun sa se interzica vorbitul “in gura mare “la tel mobil.In Timisoara ,persoanele de varsta a 3-a calatoresc “in picioare” ,iar elevii pe scunele rezervate lor………,urcarea se face pe usa din mijloc ……..

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*