Administrație

Atenţie, şoferi! Primăria impune restricţii de circulaţie pe bd. Liviu Rebreanu

Atenţie, şoferi! Primăria impune restricţii de circulaţie pe bd. Liviu Rebreanu

Municipalitatea ia unele măsuri pentru creșterea siguranței circulației rutiere și fluidizarea acesteia. Astfel, începând cu data de 14 aprilie se introduc următoarele restricții pe bd. Liviu Rebreanu pe tronsonul cuprins între Calea Șagului și Calea Martirilor.

1.Sensul de deplasare Calea Șagului – Calea Martirilor:

    se interzice virajul la stânga de pe bd. Liviu Rebreanu înspre str. Hebe;

    se interzice virajul la stânga de pe bd. Liviu Rebreanu înspre str. Cosminului.

Pe acest sens de deplasare relațiile de stânga se vor putea efectua la intersecția bd. Liviu Rebreanu cu str. Brâncovreanu, respectiv cu str. Drubeta.

 

2.Sensul de deplasare Calea Martirilor – Calea Șagului:

    se interzice  virajul la stânga la intersecția bd. Liviu Rebreanu cu str. Salcâmilor. Relația de stânga interzisă se poate realiza prin viraj la dreapta pe str. Cosminului, str. Eneas, str. Salcâmilor.

    se interzice virajul la stânga la intersecția bd. Liviu Rebreanu cu str. Ulpia Traiana. Relația de stânga interzisă se poate realiza prin viraj la dreapta pe str. Drubeta, str. Eneas, str, Ulpia Traiana.

    se interzice virajul la stânga la intersecția bd. Liviu Rebreanu cu str. Gh. Ranetti. Relația de stânga interzisă se poate realiza prin viraj la dreapta pe str. Hebe, str. Eneas, str. Gh. Ranetti.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*