Eveniment

Autoutilitară căutată de autorităţile italiene, confiscată la Cenad

Autoutilitară căutată de autorităţile italiene, confiscată la Cenad

Poliţiştii de frontieră de la Cenad au depistat, la controlul de frontieră, un cetățean sârb care conducea o autoutilitară marca Iveco, semnalată ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile italiene.

Miercuri, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, pe sensul de intrare, un tânăr în vârstă de 32 de ani, domiciliat în Italia, la volanul unei autoutilitare marca Iveco, înmatriculată în Ucraina.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că există diferențe între seria de șasiu din certificatul de înmatriculare și cea pansonată pe caroseria autoutilitarei, maşina figurând în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia la data de 03.03.2016.

Șoferul a declarat că a cumpărat autoturismul în urmă cu o săptămână din Italia, necunoscând faptul că acesta este căutat de autorități.

Drept urmare, autoturismul în valoare de aproximativ 10.000 de euro a fost confiscat la sediul instituției, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie luate  măsurile legale.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire şi punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*