Social

Seminar de formare antreprenorială pentru buzieșeni. Finanțare nerambursabilă de 40.000 de euro pentru a-ți deschide propria afacere

Seminar de formare antreprenorială pentru buzieșeni. Finanțare nerambursabilă de 40.000 de euro pentru a-ți deschide propria afacere

Îți dorești să te afirmi în mediul antreprenorial? Participă la programul GRATUIT de formare antreprenorială – IMMpact Vest și poți obține finanțare nerambursabilă în valoare de 40.000 de euro pentru a-ți deschide propria afacere.

Asociația pentru Promovarea Femeii din România, APFR Timișoara, organizează mâine,12 aprilie, ora 17.00, la Hotel Parc din Buziaș conferința județeană de informare a proiectului POCU/82/3/7/104331 cu titlul ”Centrul de excelență în promovarea antreprenoriatului_IMMpact Vest”. Este proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

De ce este important să participaţi? Pentru că veţi afla cum puteţi câştiga 40.000 euro nerambursabili pentru deschiderea propriei afaceri.

Asociația pentru Promovarea Femeii din România – APFR Timişoara este unul dintre cei mai activi profesioniști din regiunea de vest cu o bogată expertiză în managementul proiectelor, managementul organizațional, formare profesională, evaluarea competențelor, egalitate de șanse, psihoterapie și consiliere psihologică. A introdus în codul ocupațiilor din România o nouă ocupație, cea de manager și a înființat Şcoala Naţională a Femeilor Manager Adela Dinu, iar prin implementarea acestui proiect – Centrul de excelenţă în promovarea antreprenoriatului IMMpact Vest – susține înfiinţarea de noi intreprinderi cu profil non-agricol în mediul urban prin cursuri de formare antreprenorială și servicii personalizate de sprijin (consiliere, consultanță, mentorat) pentru 350 de persoane şi finanţare pentru 40 de planuri de afaceri.

Programul de formare profesională inițiat de APFR Timișoara este gratuit și se adresează femeilor și bărbaților cu domiciliul în unul din județele: Arad, Timiș, Caraș-Severin sau Hunedoara care intenționează să își deschidă propria afacere. Înscrierile au început în ianuarie 2018 şi continuă până în octombrie 2018 în limita locurilor disponibile.

În cadrul conferinței de informare vor fi prezentate oportunitățile de finanțare și de formare profesională aduse prin intermediul proiectului persoanelor din Regiunea de Vest care sunt motivate să își deschidă propria afacere.

Participarea este GRATUITĂ, dar necesită ÎNSCRIERE PREALABILĂ. Înscrierea asigură accesul la conferinţă, mapă cu materiale informative şi coffee break. Pentru înscriere, la adresa de e-mail: antreprenoriat@immpact-vest.ro până miercuri 11 aprilie, ora 18:00.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*