Sport

Poli Timișoara, victorie amicală și o ”încărcare a bateriilor” pentru finalul de sezon

Poli Timișoara, victorie amicală și o ”încărcare a bateriilor” pentru finalul de sezon
Adora Beauty

Poli Timișoara a învins Centrul Național de Pregătire Timișoara, astăzi, într-un meci amical, scor 5-1. Peste două zile, elevii lui Leo Grozavu vor testa mai multe mașini electrice ale unuia dintre sponsorii echipei, în cadrul unei acțiuni de marketing.

Alb-violeții au evoluat miercuri, 11 aprilie 2018, într-un joc de verificare desfășurat în complexul de terenuri ”Adrian Stoicov”, de lângă stadionul ”Dan Păltinișanu”. Partida a avut loc de la ora 11:00, iar elevii lui Leo Grozavu s-au impus cu scorul ce 5-1. Au marcat: Drăghici în minutele 18 și 75, Mihai Roman în minutele 71 și 77, dar și Velcotă în minutul 88 pentru Poli, în timp ce pentru echipa oaspete a înscris Vucea (min.70).

Pentru Poli Timișoara au evoluat Smaranda, Străuț, Oprea, Neagu, Ţigănaşu, Pop, Zaluschi, Alex Popovici (min.46 – Murariu), Velcotă, Bîrnoi (min.46 – Roman), Drăghici.

Altfel, clubul timișorean pregătește o nouă acțiune de marketing, alb-violeții urmând să fie prezenți vineri, 13 aprilie, de la ora 12:00, pe Calea Torontalului, nr. 69, pentru a testa mai multe mașini electrice, ale unuia dintre sponsorii echipei. În scopul promovării unui şofat responsabil atât pentru comunitatea locală, cât şi pentru mediul înconjurător, clubul Poli Timișoara încearcă să încurajeze acest stil de condus ecologic şi se alătură campaniei demarată de VoxTechnology.

Vineri, sportivii pasionaţi de maşinile viitorului, precum Răzvan Raț, Mihai Roman, dar și alți fotbaliști din lotul alb-violeților vor urca la volanul unui BMW I3 și vor experimenta un mod de condus eficient și silențios.

În prezent, Vox Technology Park susţine șofatul automobilelor prietenoase cu mediul înconjurător, punând la dispoziţia chiriașilor cladirii de birouri un serviciu inovativ de car-sharing. ”Timişoara a fost întotdeauna oraşul premierelor. Dacă în anul 1884, Timişoara devenea primul oraş iluminat electric din Europa, acum este momentul să începem să conştientizăm, din nou, că electricitatea este viitorul, iar într-un trafic supra-aglomerat, serviciul de car-sharing poate să reprezinte o soluţie. La finalul zilei de lucru, mai mulți colegi de serviciu pot rezerva o mașină pentru a merge împreună acasă, iar dimineața se pot întoarce la birou, cu același autoturism. În felul acesta, fluidizăm traficul”, declară Vlad Vela, manager Vox Technology Park.

Mașinile pot fi alimentate gratuit de la prizele amenajate la Vox , în parcarea Modex, la Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” Timișoara, dar și în rețelele de magazine Kaufland și Lidl din capitala Banatului.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*