Politic

Consilierul ALDE, Sîrgean Tanasin a fost ”iepuraș” pentru copiii din Bobda și Cenei

Consilierul ALDE, Sîrgean Tanasin a fost ”iepuraș” pentru copiii din Bobda și Cenei

Sărbătoarea de Paști este importantă pentru adulți și îndeosebi pentru copii. Micuții sunt nerăbdători să primească daruri din partea iepurașului. Pentru a le face o bucurie, consilierul ALDE, Sîrgean Tanasin, împreună cu trei prieteni (Levente Biro, Daniel Duca și Romeo Namaila) au făcut pachete cu dulciuri și jucării pentru copiii de la gradinița din Bobda și Cenei.

”Am vrut să facem o bucurie. Perioada sărbătorilor este una în care bunătatea trebuie să predomine, desigur, ar fi minunat ca acest lucru să se întâmple pe tot parcursul anului, însă, grijile și problemele ne copleșesc. Am vrut să facem un gest care să bucure copilașii din comună și sper că am reușit. Mi-aș fi dorit să pot face acest lucru pentru toți elevii, însă de data aceasta ”iepurașul” a ajuns prin noi doar la copiii de la grădiniță. Am făcut aproximativ opt zeci de pachete cu dulciuri și jucării și le-am împărțit micuților. La cei care au lipsit, am mers acasă.

Sigur că nu putem mulțumi pe toată lumea, însă sper ca gestul nostru să fie exemplu și la anul să ne mobilizăm cât mai mulți pentru a aduce bucurie în sufletele celor care mâine vor reprezenta viitorul și pentru care trebuie să fim exemple. Le doresc tuturor părințiilor și copiilor un Paște Fericit! ”, a spus consilierul ALDE, Sîrgean Tanasin.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*