Eveniment

Artişti de renume cântă la Ruga Bănățeană de la Utvin și Sînmihaiu Român

Artişti de renume cântă la Ruga Bănățeană de la Utvin și Sînmihaiu Român
Adora Beauty

Două zile de petrecere cu dansuri și muzică populară. Primăria și Consiliul local Sînmihaiu Român vă invită, în data de 8 și 9 aprilie, la RUGA BĂNĂȚEANĂ din localitățile Utvin și Sînmihaiu Român.

Duminică, 08 aprilie, în localitatea Utvin, de la ora 17:20 are loc ceremonia oficială de deschidere a Rugii Utvin, însoțită de slujba religioasă oficiată la Biserica ortodoxă din Utvin.

Începând cu ora 18:00, spectacolul dansatorilor din formația locală de dans popular, Ansamblul Românașul, pe platoul din curtea Grădiniței Utvin (în caz de vreme neprielnică Căminul Cultural Utvin). Apoi, de la ora 18:30 va fi un program de joc cu soliștii de muzică populară invitați, Vasile Conea, Nicu Novac și Mariana Șușca, acompaniați de Formația Ciprian Untaru (aceleași locații).

În localitatea Sînmihaiu Român, începând cu ora 18, are loc program de joc cu soliștii de muzică populară invitați, Florin Boita și Liliana Samson, acompaniați de Formația Florin Boita, pe platoul Căminului Cultural Sînmihaiu Român (în caz de vreme neprielnică Cămin Cultural Sînmihaiu Român).

Luni, 09 aprilie, în localitatea Sînmihaiu Român de la ora 17:00 are loc ceremonia oficială de deschidere a Rugii Sînmihaiu Român însoțită de slujba religioasă oficiată la Biserica ortodoxă din Sînmihaiu Român.

De la ora 18:00, va fi spectacolul dansatorilor din formația locală de dans popular, Ansamblul Românașul, pe platoul Căminului Cultural Sînmihaiu Român (în caz de vreme neprielnică Cămin Cultural Sînmihaiu Român). Apoi, începând cu ora 18:30, program de joc, cu soliștii de muzică populară invitați, Vasile Conea, Nicu Novac și Mariana Șușca, acompaniați de Formația Ciprian Untaru (aceleași locații).

 În localitatea Utvin, are loc un program de joc cu soliștii de muzică populară invitați, Florin Boita și Liliana Samson, acompaniați de Formația Florin Boita, pe platoul din curtea Grădiniței Utvin (în caz de vreme neprielnică Căminul Cultural Utvin).

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*