Politic

Sprijin de la Guvern pentru Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021

Sprijin de la Guvern pentru Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021
Adora Beauty

Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021 va primi sprijin de la Guvern. Anunțul a fost făcut de către președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Am discutat cu prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, când a venit la Timișoara, despre cel mai important proiect al județului și al întregii regiuni a Banatului: Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021. Mai mult, am luat legătura cu ministrul Culturii și am discutat și cu noul secretar de stat, Ion Ardeal Ieremia, despre detaliile acestui proiect. Am primit asigurările doamnei premier de a se implica pentru a sprijini programul TM2021, dar cu următorul amendament: Guvernul României nu eliberează niciun CEC în alb. Atât Asociația TM2021, cât și CJT și Primăria Timișoara, toate trebuie să depună proiecte prin Asociația TM2021. Atunci vom avea tot sprijinul din partea Ministerului Culturii și al Guvernului României, pentru implementarea proiectelor. Acestea sunt temele majore pe care le-am discutat cu doamna prim ministru Viorica Dăncilă la Timișoara”, a declarat Călin Dobra, șeful CJ Timiș.

Ministrul Culturii va veni la Timișoara, pe 16 aprilie, pentru discuta cu reprezentanții Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*