Eveniment

Razie în Timişoara înainte de Paşte. Amenzile depăşesc 50.000 de lei

Razie în Timişoara înainte de Paşte. Amenzile depăşesc 50.000 de lei
Adora Beauty

Poliţiştii din Timişoara au desfăşurat, joi spre vineri noaptea, o razie de amploare în oraş. Au fost controlate peste 30 de societăți comerciale și au fost aplicate peste 200 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 50.000 lei.

Astfel, între orele 20:00-02:00, au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de ordine publică, rutieră, criminalişti şi Gruparea mobilă de jandarmi.

Efectivele au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale ce se comit, de regulă, în zona discotecilor, barurilor, night club-urilor şi a altor localuri de alimentaţie publică, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă.

Au fost legitimate aproape 520 de persoane şi verificate peste 300 de autovehicule.

De asemenea, au fost retinute 10 permise de conducere şi retrase 10 certificate de înmatriculare.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 234 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere şi prevederilor Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire sociala.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 50.450 de lei.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*