Social

Nici un călător nu a fost amendat în Săptămâna Mare

Nici un călător nu a fost amendat în Săptămâna Mare

În această săptămână, activitatea de control s-a desfăşurat cu precădere pe linia de autobuz Expres 7, dar și pe liniile de transport care fac legătura cu marile centre comerciale. Pe lângă verificarea titlurilor de călătorie, s-a avut ca scop și orientarea călătorilor către ușa din față pentru urcarea în mijloacele de transport în comun. În această perioadă nu au fost aplicate sancțiuni contravenționale, însă călătorii ce nu dețineau bilet sau abonament au fost coborâți din mijlocul de transport, întrerupându-le călătoria. Agenții de control au fost prezenți pe tot parcursul zilei în mijloacele de transport, astfel s-a avut în vedere descurajarea accesului persoanelor care intenționau să circule fraudulos.

În perioada 9-15 aprilie, agenții de control își vor desfășura activitatea cu precădere pe liniile expres și troleibuz, precum și pe linia de autobuz 40. Se va avea în vedere efectuarea accesului călătorilor pe prima ușă, controlorii fiind prezenți pe aceste mijloace.

Reprezentanţii societăţii de transport reamintesc publicului călător faptul că agenții de control și conducătorii auto și vatmanii nu comercializează titluri de călătorie. Lista punctelor de lucru S.T.P.T., precum și lista agenților economici de unde se pot cumpăra bilete se găsește pe site-ul http://www.ratt.ro/taxare/retea.htm.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*