Life-style

10 ani de Verde pentru Biciclete, sărbătoriţi cu un concert Smiley şi artificii

10 ani de Verde pentru Biciclete, sărbătoriţi cu un concert Smiley şi artificii

Anul acesta, Verde pentru Biciclete sărbătorește un deceniu de existență.

„Sunt 10 ani în care am învățat alături de comunitatea locală regulile unui joc pe care îl jucăm zi de zi. În toți acești ani am avut alături de noi bicicliști cu experiență și începători, zeci de voluntari, parteneri care s-au alăturat cauzei și care și-au dorit, cel puțin la fel de tare ca noi, să fie parte din transformarea în bine a orașului – le suntem tuturor recunoscători și suntem gata să ducem misiunea de a face din Timișoara un oraș unde bicicleta este cu adevărat un mijloc de transport alternativ mai departe. În acest sens, echipele de voluntari VpB au început să deruleze proiecte care vizează îmbunătățirea calității infrastructurii locale, cursuri de educație rutieră pentru bicicliști și campanii de conștientizare destinate șoferilor. Ne uităm la anii care au trecut cu drag, căci cele peste 17.000 mii de numere „Verde pentru Biciclete”, care circulă prin oraș sunt dovada că Timișoara este un oraș al biciliștilor”, a transmis, miercuri, Ana Munteanu, coordonatorul proiectului.

Anul acesta, „Pedalarea de Primăvară” se va ţine în 14 aprilie. Adunarea bicicliştilor o să aibă loc, ca în fiecare an, la Casa Verde pentru Biciclete pe platforma Timco. Dj-ul Armies și Mc-ul Bogdan Nicolai vor face echipă bună și vor da startul, de la ora 17.30, la pedalarea de 10 km prin Timișoara, care urmează să se încheie în Piața Victoriei, iar de la ora 19.00 vor concerta trupa Phaser, urmată de un recital suținut de Smiley. Petrecerea se termină în jurul orei 21.30 cu un foc de artificii lansate din Parcul Central.

„Dar până pe 14 aprilie îi așteptăm pe timișoreni să ne viziteze pagina de Facebook unde le pregătim 10 concursuri cu premii oferite de branduri locale faine”, a mai precizat Ana Munteanu de la Echipa VpB.

 

 

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*